U 14 sati Na klizalištu Faust drže se tradicije: U subotu 3. Šibenska zimska olimpijada

U 14 sati

U subotu, 11. siječnja od 14 sati na klizalištu Faust ispred OŠ Faust Vrančić održat će se 3. Šibenska zimska olimpijada, natjecanje kojim se zatvara sezona klizanja u Šibeniku.

- Za sada su prijavljene tri ekipe: "Paškove pahulje" brane prošlogodišnji naslov, izazivači su "Leteći medvjedići" i "Čipurovi Čipuri". Još uvijek je neizvjesno hoće li se pojaviti još koji pretendent za naslov. Na natjecanje se, inače, prijavljuju šesteročlane ekipe osnovnoškolskog uzrasta - kaže Ivan Musić, voditelj klizališta.

Napominje, također, kako su na klizalištu spremne medalje koje ostaju u trajnom vlasništvu osvajača, dok su se partneri organizatora-tvrtka Djelo i JU NP Krka pobrinuli za druge prigodne nagrade.

- Jedino što je sigurno, jest da nas očekuje još jedno napeto i dramatično natjecanje, to više što je posljednji dan rada klizališta nedjelja, 12. siječnja - veli Musić.
 

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!